Aktuality - Oční Klinika JL
Menu

Blahopřání Ing. Martinu Fůsovi k obhájení titulu PhD

Ing. Fůs pracuje na klinice JL od roku 2017 a zajišťuje technické zázemí pracoviště oční kliniky na vysoké úrovni. Na cenu děkana fakulty za svou bakalářskou práci navázal oceněním ministra školství za výsledky jeho diplomové práce, která byla zaměřena na řešení originální problematiky pooperační úhlové polohy torické nitrooční čočky korigující astigmatismus. Výstupem jeho dlouholeté vědecké činnosti byla disertační práce, která předkládá komplexní řešení a hodnocení pooperačních výsledků korekce astigmatismu při operaci katarakty torickou nitrooční čočkou. Současně umožňuje zjistit potenciální příčinu refrakčního překvapení, optimalizovat přístrojová vyšetření pacienta a navrhnout optimální řešení případného pooperačního problému. Téma disertační práce bylo aktuální a velmi zajímavé, což dokazuje i dosavadních 9 citací dílčích publikací v zahraničních impaktovaných vědeckých časopisech. Současně se řadu let obětavě věnuje výuce, klinickým praxím a vedení bakalářských prací studentů optometrie na katedře přírodovědných oborů FBMI ČVUT v Praze.

Za celou společnost Innova blahopřejeme! Gratulaci si zaslouží i hlavní školitel uvedených prací doc. MUDr. Šárka Pitrová.

Podobné články

14. 5. 2024

Novinka na Oční klinice JL pro omlazení a redukci vrásek

28. 3. 2024

Přečtěte si rozhovor s novým primářem Oční kliniky JL

28. 2. 2024

Vyšetření očí u optometristy není radno zanedbávat

Z ostatních klinik

28. 8. 2024

Kdy je správný čas na dítě?

22. 5. 2024

Jak se dostat po porodu zpět do kondice? Máme pro vás několik tipů

21. 5. 2024

Infuzní terapie vitamínem C: Skvělý způsob, jak posílit imunitu

Nahoru Kariéra Kontakt

Přijímáme nové pacienty pouze na chirurgické zákroky

Vážení pacienti,
z kapacitních důvodů přijímáme nové pacienty pouze na chirurgické zákroky, biologickou léčbu a ambulantní vyšetření na základě doporučení odesílajícího očního lékaře.
Termín pro chirurgické zákroky
Děkujeme za pochopení.

Zavřít